HTML

Grafomania Tasmania

Kis ez, kis az. Néha amaz is, de főleg zene. Van még politika, szex, vér, és tunkoló vámpírok :)

Friss topikok

  • Kömá: Kedves pórul járt Társkeresők! Azon személyek jelentkezését várom(várjuk), akik jelenleg tagjai v... (2021.05.02. 14:58) Hamis gyöngyök

Linkblog

Nem csak Björk

2010.10.04. 22:22 grafomania

Ha Izland, akkor Björk. Ám most újabb előadó kerülthet az északi ország zenei világának reflektorfényébe, és egyúttal debütálhat a világporondon is. A hölgy neve Ólöf Arnalds, és a napokban jelentette meg második, "Innundir Skinni" című opuszát. A korong ugyan csak 9 számot tartalmaz, de "a kevesebb több" jegyében elkövetett lemez igazi csemege lehet a folk és világzene rajongóinak.

Hogy mennyire komoly dologról van szó, azt előre vetíti, hogy Kjartan Sveinsson, a Sigur Rós billentyűmestere a lemez egyik producere, és a fent említett sokk-díva is tiszteletét teszi egy dalban. Ízelítőül a címadó dalhoz készült bájos klipet lehet megcsodálni:

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló folk björk izland sigur rós ólöf arnalds

A bejegyzés trackback címe:

https://tasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr602345308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása