HTML

Grafomania Tasmania

Kis ez, kis az. Néha amaz is, de főleg zene. Van még politika, szex, vér, és tunkoló vámpírok :)

Friss topikok

  • Kömá: Kedves pórul járt Társkeresők! Azon személyek jelentkezését várom(várjuk), akik jelenleg tagjai v... (2021.05.02. 14:58) Hamis gyöngyök

Linkblog

Koncert tizenötezerért

2010.10.04. 22:08 grafomania

November 11-re harangozták be a Fat Joe / Fabolous koncertet a PeCsában. A két sztár mellé még megkapjuk a vinilysta Tony Touch-ot is. A normál jegy 10000 forint, míg a VIP 15000 magyar pénzegység. Örvendetes, hogy hazánkban egyre több jó előadó megfordul, de őszintén: kinek van erre pénze? És egy másik fontos kérdés: van-e rá kereslet? Vajon a "What's Love", a Thalíával közös "I Want You" és a J-Loval tető alá hozott "Hold You Down"-on kívül még hány nótát ismer az átlag médiafogyaztó a kövér bronxi rappertől? Aki a NeoFM-et hallgatja, annak mond-e valamit a DITC neve? Esetleg a népbutító VIVA tv közönsége a "Flow Joe" című 1993-as szerzeményre headbangel, amikor kiszabadul az SP és Brasch Bence-szerű förmedvények világából? Netán a szervezők arra az 5000 tinire számítanak, akik tényleg benne vannak a hip-hop kultúrában? Vajon ha ingyenes lenne a belépés, hányan mennének el?

Vagy nézzük máshonnan! Ha ingyen be lehetne rúgni és legálisan is lehetne füvet szívni, hányan vennék meg a horribilis árú jegyet? Persze ha valaki már berúgott, akkor tök mindegy ki van a színpadon.

Pénzmosásnak persze jó ötlet... 

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert hiphop rap

A bejegyzés trackback címe:

https://tasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr62345276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása