HTML

Grafomania Tasmania

Kis ez, kis az. Néha amaz is, de főleg zene. Van még politika, szex, vér, és tunkoló vámpírok :)

Friss topikok

  • Kömá: Kedves pórul járt Társkeresők! Azon személyek jelentkezését várom(várjuk), akik jelenleg tagjai v... (2021.05.02. 14:58) Hamis gyöngyök

Linkblog

Hamis gyöngyök

2010.10.10. 17:49 grafomania

Az Igazgyöngy Elit Társkereső irodára egyik ismerősöm (nevezzük őt Zolinak) bukkant rá még a nyár folyamán. Az internetes társkeresőkből kiábrándulva fordult a hivatásos kerítőkhöz. Mivel a tagdíj összegét nem voltak hajlandóak a telefonbeszélgetés során elárulni, így kénytelen volt bemenni a Falk Miksa utcában található irodába, ahol kikerekedett a szeme, amint az asztalon lévő tájékoztatóról a borsós árkat olvasta. A "sürgős keresés" majdnem félmillió forintba került. Ő azonban megúszta csekélynek mondható 50000 forintból. Almássy Éva, a cég egyik vezetője elbeszélgetett a harmincéves ügyféllel, aki világosan közölte, mik az elvárásai. A megállapodást szerződésben is rögzítették. Zoli örömmel indult neki a nyár hátra lévő részének, sok-sok randi reményében, ám nem tudta, kikkel van dolga...

Ahogy Éva kérte, képeket vitt önmagáról, hogy azt az adatbázisba tegyék. Első alkalommal kézhez kapta 6 hölgy elérhetőségét, személyes jellemzőikkal együtt, úgy mint súly, magasság, vagy éppen iskolázottság. Zoli tárcsázott, és a vonal végén nem volt senki. Új számot tárcsázott, megint senki: "az előfizető jelenleg nem kapcsolható". És ez így ment öt névvel. A hatodik felvette, és kedvesen közölte, már nem aktuális. Ehhez még hozzátartozik, hogy a cég a szerződésben rögzített paramétereket teljesen semmibe vette, és karcsú hölgyemények helyett teheneket próbált szegény Zolira sózni.

Két hét múlva újabb lista, újabb 6 név. A vonal végén senki. Két lány azonban mégiscsak felvette a telefont, de ők nem a társkereső tagjai voltak. Itt felötlik a kérdés, hogy vajon honnan veszi az Igazgyöngy Társkereső a - nyilvánvalóan hamis - telefonszámokat. Talán valamely mobiltársasággal szerződött?

Egy hónapra rá Zoli a társkereső iroda honlapját böngészve tetszetős listára bukkant, ahol hölgyeket sorolnak fel keresztnév, kor, és egyébb jellemzők szerint. Az eddigi keserű tapasztalatokból kiindulva a fiatal ügyfél először felhívta az irodát, hogy megkérdezze, valós társkeresőkről van-e szó, vagy csak a reklám miatt van közzé téve a lista. Almássy Éva egyértelműen azt mondta, hogy ezek a nevek valós lányokat takarnak. Zoli nem volt rest, összeírt vagy 80 lányt, akivel a leírás alapján el tudott képzelni egy kellemes teázást. Listáját elküldve várt a válaszra. És várt, és várt, és még mindig várt...

Zoli azóta is vár.

Felháborító a cég magatartása! Vajon hol vannak az ügyfelek? Helyesebben: vannak-e egyáltalán női ügyfelek? Vagy ez is csak egy pasik pénztárcájára kihegyezett átverés?

6 komment

Címkék: társkereső átverés

A bejegyzés trackback címe:

https://tasmania.blog.hu/api/trackback/id/tr42360884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korompsori 2014.02.17. 21:34:23

Sziasztok,

2013-ban hasonlóképp jartam, csak a masik nem képviseletében....:-(

Igy a Falk Miksa utcában található társkereső irodában ne bízzon meg senki, egy nagy átverés!!!!Főleg 140 ezer forintos féléves díjért.....mielőtt leszerződtem velük azt gondoltam, na ezért az árért csak adnak valamit....de TÉVEDTEM......JOL ÁTVÁGTAK:-(. az exkluzivtarskereso.hu es az igazgyongyelit.hu azonos cég, a honlapjukon található lista egy nagy átverés.....3 hónap alatt sem kerültem fel az oldalra, sőt sajnos semmi változás nem történt az említett intervallumban.....

Így kb hasonló, sőt nagyobb eséllyel indulhat bárki akár egy internetes társkereső oldalon töredék árért...

Aki jót akar magának vagy ismerősének, ossza meg a kommenteket, mert felháborító, ahogy visszaélnek az emberek bizalmával!

Kömá 2019.01.12. 14:12:27

Én a női nem képviseletében jártam így, most még aktuális a tagságom. JÓ borsos árat fizettem az általam választott tagságért. Szinte semmi nem történt fél év alatt, úgyhogy ha nem kapom vissza a pénzemet, perelni fogok ehhez pertársakat is keresek. Senki ne regisztráljon az Irodába, mert hiteltelen és komolytalan az egész, egy nagy átverés!

Kömá 2019.01.12. 14:13:35

Kérem azokat akik hasonló módon át lettek verve az Iroda által, hogy jelentkezzenek és írjanak nekem, vegyék fel velem a kapcsolatot, hogy további lépéseket tudjak tenni az ügyben, hogy más ártatlan párkeresők ne járjanak így ahogy mi.

Chuxy 2019.05.17. 13:31:09

@Kömá: Szia ,hasonlo cipoben jarok,szivesen csatlakozom mert felhaboritl amit csinalnak illetve nem csinalnak ennyi penzert.En 2,5 honapja regisztraltam,folyamatosan azt mondja a Tunde nevu alkalmazott hogy minden heten kiajanl,de fogalmam sincs kiknek,en szemely szerint nem is talalkoztam az Almassy Eva nevu holggyel.
Orulnek ha tudnank egyeztetni.

Kömá 2019.05.20. 13:25:31

@Chuxy: Szia! Keress meg kérlek a szamarika73@gmail.com e-mail címen és ott könnyebben tudjuk folytatni a kommunikációt és egyeztetünk, én már eljárást indítottam ellenük. Várom válaszodat. Köszönettel.

Kömá 2021.05.02. 14:58:01

Kedves pórul járt Társkeresők!

Azon személyek jelentkezését várom(várjuk), akik jelenleg tagjai vagy korábban tagjai voltak az Almássy Éva Társkereső Irodának (további nevén Igazgyöngy Elit Társkereső, Exkluzívtárskereső, Almássy Éva Diplomás Társkereső- Elit társközvetítő Iroda Budapest, Falk Miksa u. 4, 1055) és úgy érzik átvérték, becsapták őket, csalódtak, többet vártak, a magas díjú befizetett tagságukért cserébe semmit nem kaptak és szeretnék visszakapni a befizetett pénzüket.

A következő e-mail címen szamarika73@gmail.com, kérem (kérjük) bátran jelentkezzenek, keressenek meg engem (minket), írjanak nekem, segítek (segítünk)!! Én is és még sokan mások is átverve érezzük magunkat, több lépést is tettem (tettünk) már és szándékozunk is tenni az Irodával szemben, szeretnénk a jogtalanul elvett pénzünket visszakapni és szeretnénk megakadályozni, hogy a többi gyanútlan társkereső így járjon!! Én is tagja voltam az Irodának, nagyon sok pénzt fizettem be, cserébe semmit nem kaptam. Kritikán aluli a Tünde nevű alkalmazott viselkedése, hazugságokkal fűzi be a leendő ügyfeleket!! Az Igazi Társ Kft. működteti az Irodát, a tulajdonos és Almássy Éva elérhetetlen, írásbeli kommunikációjuk mellőz mindenféle egyezségre való hajlandóságot. A jogosan panaszos ügyfél nem tudja érvényesíteni a panaszát, azt kapásból elhárítják és jogtalanul minden esetben szubjektív, kitalált okokra hivatkoznak, hogy ne kelljen visszafizetniük a befizetett tagsági díjat. Az Almássy Éva Társkereső Iroda egy nagy átverés!! Színlelt, fiktív tevékenységet folytat, gyanútlan, magányos sokszor reményt vesztett emberektől szedi el a pénzt és cserébe nem nyújt semmit, csak felesleges idegességet, bosszúságot! Nincs nívós szolgáltatás, nincs magasan kvalifikált ügyfélkör, nincs 92%-os pártalálási arány (ez nevetséges) érdemi dolgot nem végeznek, ez mind csak a beetetés, a becsapás része, hogy szerződéskötésre bírják a gyanútlan ügyfeleket.
Ezért is fogtunk össze mi, hasonló cipőben járó társainkkal és várom (várjuk) a jelentkezéseket. A hozzám fordulók adatait, elérhetőségét bizalmasan kezelem, senkinek ki nem adom!!! Várom a megkereséseket, hogy együtt tudjunk további lépéseket tenni a pénzünk visszaszerzése érdekében. Ne hagyjuk magunkat!! Köszönöm!
süti beállítások módosítása